Home / Featured / Interviuri

Interviu cu Vasile Milescu

13 July 2016 No Comment

Astazi va prezint un baiat foarte perseverent. Avem cu totii ce invata de la el. Numele lui este Vasile Milescu. Vasile s-a născut cu paralezie cerebrală infantilă și totuși a reușit să-și facă un corp musculos. Citește interviul pentru a afla cum a reușit și prin ce a trecut.

CULTURISM.MD: Salut Vasile, ce mai faci?

VASILE MILESCU: Salut, Radu, imi pare bine sa iau parte la acest interview si iti multumesc pentru invitatie. Ma simt ca de obicei, in forma si plin de pozitiv, merci.

CULTURISM.MD: Povesteste-ne te rog un pic despre tine si cum ai ajuns la culturism?

VASILE MILESCUSint un tinar de 26 de ani. Am studiat informatica si lucrez in calitate de web designer în timpul liber frecventez sala de forță nu doar pentru a ma tine in formă ci și pentru a-mi face situata fizica mai bună. Vorba e ca m-am nascut cu un handicap am paralezie cerebrală infantilă, ceia ce ma limiteaza in multe acțiuni fizice.
Traind intr-o societate in care tu esti ceia ce oferi, ceia cu ce te manifesti, permanent intimpinam oameni care sa-mi aminteasca ca nu sint ca toti…. Atunci mi-am dat seama nu e o problema sa fii diferit daca esti mai bun ca majoritatea… Acest scop m-a adus si in lumea culturismului unde tind in continuu spre noi performanțe.

CULTURISM.MD: A fost vre-un element care te-a atras cel mai tare in culturism?

vasile_milescu_culturism_interviu7VASILE MILESCUCred ca cel mai mare element este disciplina care te autoeduca pentru a o intrebuința si în alte activități.

CULTURISM.MD: Apropo, stii ca multi oameni se lupta cu lipsa de motivatie pentru a merge la sala?

VASILE MILESCUMotivația este o stare psihologica care poate fi programată, indiferent de faptul ca este o motivație reala sau una imaginativă. Eu cred ca factorul important este abilitatea de a te controla emotional, deoarece subcontiința primește la fel cît motivațiile reale atît și acele care ți le inpui tu insuți. Dacă singur nu ești in stare să-ți urmezi propriile scopuri, metoda cea mai eficientă este de a promite unei persoane care nu ai vrea s-o dezamăgești… lucrează!

CULTURISM.MD: Tu cite ori pe saptamina mergi la sala?

VASILE MILESCUAm încercat și de 5 și de 4, am ramas la 3 ori. Cred ca acest lucru este individual pentru fiecare și în dependență de scop.

CULTURISM.MD: Care sunt exercitiile tale preferate?

VASILE MILESCUCa multora nu îmi place ziua picioarelor, celalte grupuri de muțchi le antrenez cu placere, dar cele mai placute sînt antrenamentele la piept și bicepși.

CULTURISM.MD: Sunt careva exercitii care la inceput nu le puteai face si acuma poti?

VASILE MILESCUDa, cardio si majoritatea exercițiilor la picioare.

CULTURISM.MD: Cite seturi si serii preferi sa faci de obicei?

VASILE MILESCU3 seturi a cite 12-16 repetări, în regim de pumping – 4 seturi a cîte 16-20 de repetări.

CULTURISM.MD: Cine sunt culturistii tai preferati?

VASILE MILESCU: Desigur legendara pereche Arnold Schwarzenegger și Franco Columbu.

CULTURISM.MD: Referitor la alimentatie, care sunt 3 reguli de baza dupa care te ghidezi?

VASILE MILESCUAlimenția fiind unul dintre acei 3 piloni de bază în procesul de construire a unui corp sănătos urmata de antrenamente și somn, am scos categoric mîcarurile prăjite și pîinea din consumul zilnic.

CULTURISM.MD: Daca ai avea de ales intre biceps si triceps ce ai alege sa antrenezi?

VASILE MILESCUEvident ca bicepsii. Ei imi erau un etalon al culturismului inca de mic copil cind credeam ca e destul sa-i antrenezi pe ei pentru a fi muschios!

CULTURISM.MD: Se intimpla sa se adreseze la tine dupa sfaturi baietii incepatori?

VASILE MILESCUSe intimpla des, chiar am cazuri cînd am motivat poarsoane departe de culturism, prin propriul meu exemplu sa inceapa sa frecventeze sala.vasile_milescu_culturism_interviu8

CULTURISM.MD:  Care e mincarea preferata din lista celor “interzise”?

VASILE MILESCUMă stradui la maxim sa am un regim corespunzator, însa ca placere rară îmi permit caffe late cu cheesecake la unele meetinguri.

CULTURISM.MD:  Ai incercat sa pui recorduri la cit poti ridica la unele exercitii?

VASILE MILESCURecent am ajuns la 100 kg la piept, fapt cu care ma mîndresc foarte mult.

CULTURISM.MD:  WOW! Felicitari! Apropo ce au spus parintii si prietenii cind le-ai spus ca te apuci de culturism?

VASILE MILESCUEu am început ca o reabilitare, așa că părintii erau doar pentru, cînd au apărut formele și masa, am întîlnit și păreri contrare – Că îmi voi pierde flexibilitatea… O părere amuzantă a fost că culturiștilor sîngele pleacă în mușchi și creierul nu se alineteaza destul, și degradează ))

CULTURISM.MD: Care sunt 3 lucruri care te-a invatat culturismul?

VASILE MILESCUCulturismul m-a învățat să am mai multă incredere in sine, m-a făcut mai disciplinat, și mi-a demonstrat ca munca și dăruirea de sine aduc rezultate.

CULTURISM.MD:  Ce sfat ai da celor care vor sa schimba aspectul fizic?

VASILE MILESCUOrice dorință care rămine la nivel de a vea, înseamna că nu ai dorit-o destul. cînd vrei un lucru cu adevărat nu e loc de nici un fel de scuze. Vei găsi timp, vei găsi surse de informare, vei gasi motivație… Sfatul meu este următorul, dacă ai hotărît să faci aceasta schimbare, care îți schimba radical felul tău de a fi, dacă ți-ai pus ca scop prioritar să-ți faci un corp de invidiat, mergi inainte, necătînd la greutăți, necătînd la obstacole indiferent de ce gen sunt ele, Respectă-te și mergi înainte. nu-ți trăda visele.

CULTURISM.MD:  Ok, cum te pot contacta cei care au nevoie de o consultație sau pur si simplu vor sa-ti spuna multumesc pentru motivatie?

VASILE MILESCU: Sînt pe site-urile de socializare, facebook si ok .ru ca Vasile Milescu, Voi fi foarte mișcat știind că sunt pentru cineva un exemplu demn de urmat.

CULTURISM.MD: Vasile, eu îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc mult succes în sport, familie, și carieră.

FOTOGALERIE VASILE MILESCU

 

VIDEO SALA DE FORTA VASILE MILESCU

Mai multe video poti viziona pe canalul youtube al lui Vasile.

Da un Like la articol 🙂