Home / Featured / Incepatori

Câteva Sfaturi Pentru Culturiștii Începători

1 February 2011 No Comment

Am primit foarte multe comentarii la articolul cu programul de antrenament pentru începători și voi răspunde aici la unele din cele mei des întâlnite întrebări.

1. Suplimentele pentru incepatori. Parerea mea daca nu ai implinit cel putin 20 de ani si cu banii stai nu prea nu e neaparat sa folosesti suplimente sportive. Iti garantez ca daca maninci cel putin 2gr de protein per 1kg masa corporala pe zi si 4gr de carbohidrati per 1kg masa corporala vei creste. Este important sa vezi cum organizmul tau reactioneaza la un numar oarecare de calorii, este important sa inveti principiile de baza si sa cresti, secretul nu se afla in suplimente ci in antrenamentul corect si o alimentatie sanatoasa si bogata. Desigur daca ai bani si dorinta mare sa incerci atunci un suplimente proteic sau un mass gainer iti va fi destul.

Consider ca vitaminele sunt necesare la orice varsta si daca ai posibilitatea sa iti cumperi un complex de vitamine e bine daca nu, cel putin vitamina C si E.

2.Care E Programul De Antrenament Potrivit Pentru Tine? Foate multi probabil ca nici nu citesc articolul ci simplu pun intrebarea in comentarii. Pot sa va spun ca acest program de antrenament este bun pentru toti incepatorii care sunt sanatosi si au drept scop cresterea masei musculare si puterii. Asa ca incepe sa te antrenezi conform programului.

3. Cum Să Slăbesc? Cei care cântăresc mai mult decât trebuie probabil ca puțin umblă pe jos și mănîncă mult. Pentru a slăbi e necesar să:

1. mergi pe jos cel putin 30 de minute pe zi sau sa faci jogging sau primblări cu bicicleta.

2. să nu mănînci seara mîncare bogată în carbohidrați.

3. să excluzi ciocolata, pîinea albă, macaroanele din alimentație

4. să măninci 5-6 porții de mîncare pe zi, dar sa fie porții mici. De ce așa des? Ca să îți sporești metabolismul.

Cred că am acoperit întrebările esențiale în acest mic articol.

Și ține minte daca vrei să fii sănătos, să arăți bine și să trăiești mult începe să practici sportul de azi.

Success!