Home / Featured / Motivatie

“Nu am timp pentru sală!” – 5 Idei Cum să Găsești Timp Pentru a Face Sport.

15 September 2015 No Comment

cind_sala_de_forta5 Idei Cum să Găsești Timp Pentru a Face Sport | Cum să-mi fac timp pentru sala de forță

Dacă pînă acum am tot scris și am tot vorbit cum să te antrenezi și să te alimentezi corect, cum să devii mai motivat, mai rămîne încă o scuză pentru unii sau o adevărată problema pentru alții, care sună cam așa: TIMPUL! (lipsa acestuia).

Timpul cel care ajunge, dar…nu știm cui?

Ai auzit vreodată un om care să spună ca are suficient timp?

Eu, nu! Am auzit cîțiva care zic că timp este, foarte mult timp este, mai mult decît orice, doar că e mai greu să-l găsim și să-l folosim eficient.

Bine, sper că nu ai ajuns pînă aici și te gîndești că iar pierzi timpul citind un articol despre cum să nu-l pierzi!

O să încerc să te ajut cu cîteva sfaturi practice și anume cum să ajungi la sală dacă ai un grafic foarte încărcat.

1. Găsește sala ce îți stă în cale! Știi foarte bine parcursul tău zilnic, iar dacă el e unul și același zi de zi, caută sala care îți iese în drum! Îmi vei spune că e scumpă? Îți voi răspunde că timpul este mult mai scump…nu trebuie să revenim iarăși la teorie. Îmi vei spune că nu e echipată cum îți dorești? Îți voi demonstra că poți să obții performanțe cu ceea ce este! (și pînă la urmă, dacă vei căuta bine, vei găsi o sală pe măsură)

 

[sociallocker]

2. Mergi cu familia la sală. Ai familie, trebuie să fii acasă și nu te poți nicidecum duce la sală. Mergi cu familia la sală! Sună provocator, dar nu te costă nimic să încerci, în Chișinău există săli care au abonamente speciale pentru familii, iar dacă îl mai iai și în weekend atunci am spulberat acest subiect.

3. Weekendul face minuni! Dacă ești o persoana supraîncărcată și superactivă, nu cred că aștepți weekendul să nu faci nimic, nu cred, atunci dacă ai planificate cumpărături ori ieșiri cu prietenii, de ce să nu mergi și la sală? Dacă ți-ai planificat să mai lucrezi ceva, crede-mă, ai lucrat destul în timpul săptamînii. Ai putea doar un antrenament să îl schimbi pentru sîmbătă sau duminică și economisești din timpul tău de lucru.

4. Ești obosit și nu ai chef de nimic? Ai auzit cîtă energie oferă sportul? Doar încearcă și nu fă concluzii pripite, prin sport vei reuși să-ți aranjezi gîndurile, să elimini stresul și să găsești noi idei.

5. Cere sfatul! Cere sfatul antrenorului tău despre cum ai putea să îți formezi un program potrivit ție. Cere sfatul celor care „le reușesc pe toate“, astfel de vei convinge că e posibil.

Mai gîndește-te o dată! Acum sincer? Nu ai timp sau nu vrei să mergi la sală?! Pînă la urmă unde este piedica ta spre un mod sănătos de viață, un corp frumos și energie continuă?! ☺ Este chiar vorba de timp? Sau e puțină lene la mijloc?
Ai un alt motiv sau o altă scuză, scrie-ne! Noi te vom ajuta să găsești o soluție.

Vrei să reușești mai multe? Descarcă acum cartea electronica 31 Sfaturi Cum Să Reușești mai Multe. Urmează acest link: http://culturism.md/downloads/31-sfaturi-cum-sa-reusesti-mai-multe/

[/sociallocker]