Home / Competitii / Featured / Noutati

Ce s-a intimplat de fapt la Mr.Olympia 1980 [FOTO]

15 November 2015 One Comment

line_up_mr.olympia1980Campionatul Mr.Olympia din 1980 a fost unul foarte controversat și în special din cauza apariției lui Arnold Schwarzenegger în ultimul moment și conflictul dintre el și Mike Mentzer.

Când a aflat Mike Mentzer ca Arnold va participa el a spus: “El nu poate participa, trebuie să fie o dată limită când te poți înscrie pentru participare.”

Ca răspuns Arnold s-a uitat la el și i-a zis: “Știi, eu nici nu trebuie să-mi fac griji pentru participarea ta la campionat, tu nici nu ești în formă.”

Discuția între cei doi a fost aprinsă până nu a venit Ben Weider care i-a împăcat pe toți. În final el i-a convins spunând că dacă fiecare s-a antrenat intensiv ultimul an ar fi păcat să nu participe la competiție.

După acel campionat s-au pornit multe vorbe referitor la Arnold, referitor la Mike și la felul în care aceștia au fost apreciați de juriu.

Erau persoane care spun că totuși Mike trebuia să ia premiul.

Se spune că după acest campionat Mike Mentzer s-a retras din competiții. La fel au spus-o (nu se știe dacă au făcut-o și alți atleți)

Nu vreau să analizăm discuția celor doi mai mult decât trebuie de aia te invit să privești la poze și să scrii părerea ta în comentarii.

  • ghostflp

    sigur ca arnold er amai bun!! se vede clar din primele poze