Home / Featured / Noutati

GOLD’S GYM – a legacy of strength since 1950

7 September 2015 No Comment

golds_gym_istoriaÎn 2015 Gold’s Gym celebrează 50 de ani de actvitate, citiți mai jos scurta istorie a acestei rețele internaționale de săli de sport, frecventată de personalități precum, Arnold Schwarzenegger, Tiger Woods, Keanu Reeves, Jessica Alba și Dwayne Johnson.

Astăzi Gold’s Gym este unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume, intrînd în lista celor 50 de branduri legendare ale Americii, care îi ajută pe oameni șă-și găsească adevărata putere.

Prima sală Gold’s Gym a fost deschisă de către Joe Gold în toamna anului 1965 în Venice Beach, California, care a devenit locul lucrului serios asupra corpului. Atmosfera special creată pentru a îmbunătăți trupul și sufletul atragea oameni din mai multe țări, printre care sportivi, vedete și oameni simpli, care urmau un mod sănătos de viață.

golds_gym_istoria2Frecventînd o sală Gold’s Gym pesoanele devin o parte a tradiției, care cuprinde mai mut decît 700 de cluburi în 35 de țări și peste 3 500 000 membri ai cluburilor. Îmbrăcînd un maiou Gold’s Gym nu devii ”la modă”, ci îți atribui niște valori, precum proctivitate, dorință de lucru, putere.

Obiectivele stabilite de-a lungul timpului, istoriile de succes, atitudinea specială, crezul acestei rețele a adus-o la o mișcare mondială, un etalon demn de urmat.